Installatie

Plasticon Composites is gespecialiseerd in de installatie en montage van verschillende producten. Tegenwoordig  is er een toenemende vraag naar volledige  fabriekinstallaties bestaande uit complete systemen bestaande uit tanks, procesapparatuur en leidingsystemen. De montage en installatie worden aangeboden voor een reeks materialen: polyester, dual laminaat, fluorplasten, thermoplasten en bekledingen.

Voor installatieprojecten bieden wij supervisie op de bouwplaats, die in handen is van een ervaren en meertalig montage team. Samen met de projectmanagers zorgen zij voor een succesvolle installatie.

In-house training

Plasticon Composites onderkent dat veel van de beste ideeën ontstaan bij eigen medewerkers. Producttrainingen zijn een dagelijks terugkerend fenomeen dat onze ‘best practices’ aanhaalt. Wij moedigen eigen initiatieven aan  omdat wij ervan uit gaan dat wij u daardoor de beste service en producten kunnen bieden.

Gecertificeerde Lamineerders en Thermoplastische Lassers

Plasticon Composites stelt hoge eisen aan haar personeel. Door het in-house trainingsprogramma zijn de Plasticon Composites gecertificeerde GVK lamineerders en thermoplastische lassers hoger geschoold dan gewenst. Alle lassers zijn ASME gecertificeerd. Dit is in aanvulling op de jaarlijkse testen en inspecties uitgevoerd door bekende organisaties zoals DVS.