Ontwerp en engineering

Ontwerp

Het ontwerpen van componenten voor de behandeling, opslag en verwerking van corrosieve of abrasive vloeistoffen en gassen is een uitdaging die Plasticon Composites graag aangaat. Onze ingenieurs zijn gespecialiseerd in het selecteren van de juiste soort materiaal zoals hars, glasvezel en thermoplast. Rekeninghoudende met de processen en toepassing van onze klant maken onze ontwerpers producten op maat. Bovendien zijn ze getraind voor het ontwerpen van de corrosiebestendige binnenlaag (CBL) en structurele wand, die beide uit unieke chemische en mechanische ontwerpparameters bestaan.

Engineering

Engineers bij Plasticon Composites zijn experts in pijpleidingtechniek, opslagtanks, speciale procesapparaten, gaswassers en schoorstenen. We bieden interactieve 3D modellering en u kunt op onze gefundeerde kennis en expertise vertrouwen. 

Onze engineers analyseren ieder individueel project en de toebehorende specificaties en condities om de juiste materialen en ontwerpmethoden te selecteren. De gehele engineering van uw project kunt u bij ons neerleggen. Plasticon Composites integreert ontwerp, engineering, productie, installatie, onderhoud en projectmanagement om optimale executie van projecten waar te maken. Onze technische specialisten hebben vakkennis en ervaring, hiermee borgen we de kwaliteit van een technisch hoogwaardig en duurzaam product waar de klant decennia mee vooruit kan. 

Neem contact met ons op voor meer informatie.