Afvalverwerkingsindustrie

Afvalverbranding

De impact op het milieu van een afvalverbrandingsinstallatie is een veelvoorkomend onderwerp op de agenda van overheden en de samenleving. De uitvoering en de keuze van materiaal voor apparatuur bij een afvalverbrandingsinstallatie wordt daarom zorgvuldig geselecteerd door deskundigen. Plasticon Composites is wereldwijd actief om afvalverbrandingindustrieën te voorzien van corrosie- en chemisch bestendige apparatuur, waaronder leidingsystemen, gaswassers, opslagtanks en grote luchtreinigingskanalen.

Bij afvalverwerkingsbedrijven wordt het 'Cradle to cradle' principe toegepast tijdens afvalverbranding. Plasticon Composites is bekend met dit principe en heeft dan ook de ervaring en kennis in huis om de engineering, levering, installatie en het projectmanagement te verzorgen. Met name voor de behandeling van stoffen als NOx en SO2 kan Plasticon Composites een belangrijke rol vervullen in het engineeringstraject.

Producten voor afvalverwerkingcentrales

Samenvattend is Plasticon Composites voor u een ervaren partner en gespecialiseerd in turn key projecten. Wij realiseren uw opdracht van A tot Z: engineering, levering, installatie en onderhoud

Plasticon Composites heeft al meerdere afvalverwerkingscentrales voorzien van apparatuur, zie hier een voorbeeldproject