Kwaliteitsmanagement

De kwaliteitsafdeling van Plasticon Composites is verantwoordelijk voor de uitvoering van testen en kwaliteitscontroles om te waarborgen dat onze producten en diensten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en kwaliteitsnormen zoals beschreven in en door ISO, TÜV, IFBT, Bureau Veritas en DVS. Plasticon Composites werkt voortdurend aan haar kwaliteitsprestatie zodat de levensduur van de producten verzekerd is.

Ons kwaliteitsmanagement systeem bevat alle onderdelen van de individuele bedrijven inclusief de ontwikkeling van nieuwe producten, processen, kwaliteitscontrole, logistiek, hetgeen een voortdurende hoge kwaliteit garandeert.

De kwaliteitscontrole  van Plasticon Composites is afgestemd op internationale normen zodat er voldaan wordt aan de specifieke eisen van onze klanten. Plasticon Composites is toonaangevend als het gaat om de kwaliteiseisen van vol GVK of gelinede producten.

Gecertificeerde lamineerders en thermoplast lassers

 Plasticon Composites beschikt over alle certificaten van nationale en internationale instituten. Plasticon Composites heeft een eigen kwaliteitsprogramma dat bestaat uit training, scholing en certificatie binnen onze wereldwijde groep. Onze kwaliteitsmanager, die gecertificeerd is door TÜV Rheinland (DVS 2213), neemt examens af en verstrekt diploma’s aan ons personeel die voldoen aan de richtlijnen van DVS 2212.. Hij certificeert deze gekwalificeerde lassers en/of lamineerder jaarlijks en is goed op de hoogte van de kwaliteitsrichtlijnen over de gehele wereld.