Missie en waarden

Wat wij doen

Plasticon Composites is marktleider wanneer het gaat om het leveren van GVK en Dual Laminate producten. Onze producten bieden dé oplossing voor corrosieproblematiek tijdens chemische processen, waar men in de industrie mee te kampen heeft. Onze kunststofproducten zijn namelijk corrosie- en chemisch resistent. We bieden producten voor complete industriële processen, waaronder opslag van chemische vloeistoffen, afvoer van chemische gassen, doorvoer van corrosieve middelen, of het mix- of scheidingsproces van chemische componenten. Wanneer u kiest voor Plasticon Composites, kiest u voor een kwalitatieve, veilige, gecertificeerde en lange termijn oplossing. Onze producten zijn uiterst onderhoudsvriendelijk wanneer men dit vergelijkt met producten gemaakt van conventionele materialen als staal, aluminium of rubber.

Overigens biedt Plasticon Composites een compleet service-pakket aan en willen we de klant ontzorgen. Engineering, ontwerp, project management, kwaliteitszorg, inspectie, reparaties en onderhoud: we bieden het van A tot Z aan.

Sinds de jaren 50 is Plasticon Composites ontstaan, dankzij continue innovatie en productontwikkeling bieden we een product- en dienstaanbod aan wat naadloos aansluit op de wensen van de markt. 

Ambities

  • Het wereldwijd versterken van de leidende positie van Plasticon Composites, door het aanbieden van een brede product portfolio van leiding systeem en opslag tank tot complex op maat geproduceerde proces apparatuur;
  • Het samenwerken met onze klanten, door ze te voorzien van uitgebreide oplossingen, composiet materialen en diensten;
  • Het consolideren van onze wereldwijde krachten onder een groep en met één gezicht;
  • Het onderscheiden van ons aanbod door  ontwikkeling als leverancier van totale oplossingen;
  • Het leveren van innovatieve composieten, kunststoffen en diensten door  energie en veel tijd te besteden aan research en ontwikkeling van onze producten en prestatie.

De unieke kwaliteit en kennis over producten en toepassingen ligt bij de werknemers van Plasticon Composites. Ons team is ervaren, getraind, gecertificeerd en gekwalificeerd: het is de drijvende kracht en de sleutel tot succes van onze organisatie. Plasticon Composites heeft een reputatie opgebouwd als betrouwbare partner die haar afspraken nakomt, iedere dag zetten we ons in om deze reputatie hoog te houden.

Plasticon Composites, uw partner, die zich houdt aan zijn afspraken.