Plasticon Composites in Nederland

Het hoofdkantoor van de Plasticon Composites Group is gevestigd in Hengelo, Overijssel, Nederland, daarbij hebben wij verschillende entiteiten met eigen productielocaties gevestigd in Nederland. Om het overzichtelijk te houden hebben we hieronder kort weergegeven hoe de organisatie van Plasticon Composites in Nederland is georganiseerd en gevestigd:

Plasticon Europe BV

Plasticon Europe omvat de holding, het moederbedrijf ofwel het hoofdkantoor, gevestigd aan de Expolaan in Hengelo, Overijssel.

Plasticon Composites International Contracting BV

De organisatie van Plasticon Composites International Contracting bevindt zich in hetzelfde pand als Plasticon Europe. Deze entiteit richt zich op grote internationale projecten en werkt intensief samen met zusterbedrijven over de gehele wereld. Aanvragen voor grote aanbestedingsprojecten kunt u bij deze organisatie neerleggen. Denk hierbij aan de vervanging van schoorsteenliners voor een grote kolencentrale. 

Plasticon the Netherlands BV

Dit bedrijf heeft deels haar kantoor aan de expolaan in Hengelo (OV) en heeft tevens een eigen productielocatie aan de Havenkade in Hengelo (OV). In de productiehallen van Plasticon the Netherlands worden met name GVK en Dual Laminate opslag tanks en apparatus gemaakt van zeer hoogwaardige kwaliteit. Plasticon the Netherlands heeft haar eigen verkooptak die gespecialiseerd is advies over deze producten. 

Op deze contactpagina kunt u een overzicht met contactgegevens vinden.

Polem BV

Polem is onderdeel van de Plasticon Composites groep, wel heeft zij haar eigen naam en merk behouden nadat ze een 'zusterbedrijf' werd. Polem heeft haar productiehallen en kantoorlocatie gevestigd in Lemmer, Friesland (Polyester Lemmer). Deze organisatie is gespecialiseerd in de productie van GVK tanks en silo's. Wilt u meer informatie over Polem, haar producten en de organisatie? Bezoek dan de Polem website

Thermopol Kunststoftechniek BV

Thermopol is net als Polem onderdeel van de groep, maar heeft haar eigen merknaam behouden. Dit bedrijf heeft eveneens een eigen productielocatie en is op haar beurt gespecialiseerd in leidingwerk en maatwerk in GVK en Dual Laminate materialen, Thermopol beschikt overigens over een zeer gekwalificeerd team voor installatie, inspectie en onderhoudswerkzaamheden omtrent kunststof leidingwerk. Wilt u meer informatie over de producten en diensten van Thermopol? Bezoek dan de Thermopol website.